Uutiset

Työkoneet

YIT käynnisti asuntohankkeita

​YIT on käynnistänyt asuntohankkeita Turussa, Tampereella ja Vantaalla tammi-helmikuussa noin 50 miljoonan euron arvosta. Asuntojen aloitukset kirjattiin vuoden ensimmäiselle neljännekselle.

Turussa YIT aloitti kahden hankkeen rakentamisen. Asunto Oy Turun Fabriikin Faunaan (kuva yllä) valmistuu lähes 100 asuntoa, ja hankkeen arvo on yli 15 miljoonaa

Asunto Oy Turun Alfa

euroa. Fauna on kolmas Fabriikin alueelle rakennettava kohde, ja se valmistuu vuoden 2019 ensimmäisen neljänneksen aikana. Asunto Oy Turun Alfaan puolestaan valmistuu noin 60 asuntoa, ja sen arvo on yli 10 miljoonaa euroa. Alfa on historiallisen Barkerin puuvillatehtaan kutomorakennuksen viereen rakentuvan korttelin ensimmäinen kohde, ja se valmistuu vuoden 2019 toisen neljänneksen aikana.

Asunto Oy Tampereen Aallonharja rakennetaan Keulakortteliin, Ranta-Tampellan uudelle asuinalueelle Tampereella. Kohteeseen valmistuu yhteensä 40 asuntoa, ja sen arvo on yli 10 miljoonaa euroa. Kohde valmistuu vuoden 2019 toisen neljänneksen aikana.

Lisäksi YIT käynnisti Asunto Oy Vantaan Karpalon rakentamisen Vantaalla. Karpalo on toiminnallisuuteen ja kohtuuhintaisuuteen perustuvan Smartti-konseptin mukaan rakennettava kohde, johon valmistuu yhteensä lähes 60 asuntoa. Kohteen arvo on lähes 10 miljoonaa euroa, ja se valmistuu vuoden 2019 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Lisätietoa kohteista saatavilla YIT:n asuntosivuilla.

Lue seuraavaksi