Uutiset

Kuljetuskalusto

WCC-kisaedustaja ratkesi

Nosturinkäyttäjien maailmanmestaruuskisa World Crane Championship 2016 (WCC 2016) käydään IAA-messujen yhteydessä Hannoverissa syyskuussa. Maiden edustajia on ratkottu kansallisissa kilpailuissa. Suomen osalta alkukarsinnat alkoivat toukokuussa ja SM-titteli ratkaistiin finaalissa Power Truck Show’ssa.

Sateisesta säästä huolimatta Alahärmässä finaalia oli seuraamassa huomattava joukko yleisöä. Viime vuoden voittajaa ja Suomen edustajaa maailmanmestaruuskisoissa, Jukka Suttista haastamassa oli kymmenen muuta, karsintakierrokselta jatkoon päässyttä nosturinkäyttäjää. Tiukasta kisasta huolimatta hallitseva mestari ei löytänyt kisasta voittajaansa, joten Suttinen edustaa Suomea Hannoverissa. Hopealle sijoittunut Antti Väkiparta jäi mestarin ajasta yhdeksän sekuntia. Kolmanneksi sijoittui Juha Hellberg.