Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo Trucksilta silmäkarkkia Power Truck Show’ssa

Volvo Trucks on mukana Power Truck Show -kuljetusmessu- ja autonäyttelytapahtumassa, joka järjestetään 10.­–11. elokuuta Kauhavan Alahärmässä. Volvon messuosaston vetonaula on tanskalaisen Henrik Guldagerin Sweet Eye Candy -niminen Volvo FH, jossa on Ray Hillin upeat maalaukset. Lisäksi osastolla esitellään suomalaisten Volvo asiakkaiden kustomoituja kuorma-autoja.

Volvo FH ”Sweet Eye Candy” on esillä Power Truck Show:ssa 10.-11.8.2018 Volvo Trucks osastolla U131-132

Volvon osasto on tutulla paikalla U131-132, joka sijaitsee pääsisäänkäynnin vieressä. Osastolla voi ihailla Sweet Eye Candyä ja muita komeita asiakasautoja sekä vierailla Volvo brändituotteiden kaupassa. Uusia Volvoja ja veteraanimalleja on nähtävillä myös muulla näyttelyalueella.

Volvolla on tapana tuoda Power Truck Show’hun todellisia katseenvangitsijoita, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus.

”Sweet Eye Candy on varmasti yksi koko näyttelyn hienoimmista autoista. Ajoneuvojen ihastelun lisäksi kannattaa keskustella Volvon paikallisten asiantuntijoiden ja maahantuojan edustajien kanssa. Maalauksista, ruostumattomasta teräksestä ja lisävaloista huolimatta Volvo on aina työkalu, jolla kuljetetaan tavaraa taloudellisesti ja tehokkaasti”, sanoo Volvo Finlandin myyntijohtaja Reino Manninen.

Palkittu kuorma-autojen rakentaja
Tanskalainen Henrik Guldager on palkittu useasti tuunatuista kuorma-autoistaan. Sweet Eye Candy on malliltaan Volvo FH 540 hv pusher. Se kuljettaa kontteja Tanskasta Saksaan päivittäin. Autossa on muun muassa ohjausta helpottava Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä ja kuljetusten tehokkuutta lisäävä I-Shift DC -kaksoiskytkinvaihteisto.

Näyttävät maalaukset ovat kunnianosoitus Marilyn Monroelle. Maalaukset on tehnyt Ray Hillin kanssa yhteistyössä Mosagaards Autolak. Yksityiskohtien koristeluun on käytetty noin kaksi kilometriä lehtikultaa kymmenen senttimetrin kaistaleina. Nahalla sisustetun ohjaamon inspiraatio on haettu dubailaisesta hotellista. Fl-Buur on sisustanut ohjaamon, ja alustan muutokset on tehnyt Holme Lastbiler.

Ikkuna kuljetusalan kehitykseen
Manninen sanoo, että Power Truck Show on yksi kuljetusalan tärkeimmistä tapahtumista, ja se tarjoaa erinomaisen näköalan koko alan kehitykseen. Tapahtuman merkitys on kasvanut vuosi vuodelta, samoin kävijämäärät.

”Power Truck Show on Volvolle kesän päätapahtuma. Se on erinomainen mahdollisuus tavata asiakkaitamme eri puolilta Suomea ja kertoa, miten voimme auttaa heitä menestymään. Kannattaa tulla paikalle, sillä tarjolla on hyötytietoa ammattilaisille ja nähtävää koko perheelle”.

Manninen arvostaa hienojen Volvo kuorma-autojen rakentajia, joille kustomointi on elämäntapa. He tekevät aikaa ja vaivaa säästämättä työkalustaan persoonallisen ja omannäköisensä.

”Siinä on jotain taianomaista, kun kuorma-auto muuttuu näyttelyesineeksi. Haluamme osoittaa kunnioitusta ja arvostusta asiakkaidemme tekemällä työlle, ja siksi osastollamme on paraatipaikalla suomalaisia asiakasautoja”.

 

 

Lue seuraavaksi