Uutiset

Kuljetuskalusto

Vesa Vaistomaa on Suomen paras

Mercedes-Benzin organisoima FleetBoard Drivers´League -kilpailujakso on päättynyt ja voittajat on julkistettu. Suomen kuljettajakilpailussa ensimmäiselle sijalle sijoittui Vesa Vaistomaa Tampereelta FleetBoard -ajotavan arvosanalla 9,58. Kuljetusyritysten välisen joukkuekilpailun voitti J. Lauren Oy Hämeenlinnasta FleetBoard -ajotavan arvosanalla 9,32.

Taloudellisella, polttoainetta säästävällä ja auton käyttöikää lisäävällä ajotavalla voittajat saavuttivat kilpailun parhaat arvosanat FleetBoard käyttöanalyysissä. Ajotehtävän ja reitin huomioivassa käyttöanalyysissä vaadittiin hyväksyttävään kilpailusuoritukseen vähintään 4000 kilometrin kuukausittainen ajosuorite. Ennakoiva ja tasainen ajo yhdessä jarrutustapahtumien kanssa olivat tärkeimmät ajotavan arviointiin vaikuttavat tekijät.