Power Truck Show -seminaari muuttuvista mitoista

Muuttuvat massa- ja mittasäädökset -seminaari järjestetään perjantaina 10.8.2018 kello 11.30 Powerparkin Palace-hallissa olevassa Magnum 5D-elokuvateatterissa.

Maaliskuussa Liikenne- ja viestintäministeriö tiedotti, että ajoneuvojen suurimpiin sallittuihin mittoihin ja massoihin on suunnitteilla muutoksia. Koska kyseessä on merkittävä kuljetusalaa koskeva lainsäädäntöhanke, Power Truck Show päätti ottaa sen aiheeksi tämän vuoden seminaariin.

Seminaarissa johtava asiantuntija Otto Lahti Liikenteen turvallisuusvirasto TraFi:sta kertoo asetusmuutosehdotuksen sisällöstä ja taustoista. Kuljetusyrittäjien näkökulman aiheeseen tuo johtaja Petri Murto Suomen kuljetus ja logistiikka SKAL ry:stä. Tuotantopäällikkö Juho Sipilä VAK Oy:stä kertoo aiempaa pidempien ajoneuvojen ja yhdistelmien valmistamiseen ja käyttöön liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista. Seminaarin puheenjohtajana toimii Jussi Mikkola.

Seminaari on avoin kaikille messuvieraille ja puheenvuorojen jälkeen yleisöllä onkin mahdollisuus kommentoida ja tehdä kysymyksiä alustajille aiheesta.