Marraskuun Autokorjaamomessut laajenee kolmanteen halliin

Autokorjaamo-messujen myynti on sujunut vilkkaasti. Kun messuihin on vielä reilusti yli puoli vuotta aikaa, on kaksi tapahtuman hallia jo varattu lähes täyteen. Lisätilaa otetaan käyttöön kolmannesta hallista.  Autokorjaamo 2018 -messut järjestetään 9.-10.11.2018  Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Auto 2018 -tapahtuman kanssa.

Arkistokuva vuoden 2016 tapahtumasta. Messukeskus.
 


Autokorjaamo 2018 -messuille on ilmoittautunut lähes 50 yritystä. Jo nyt mukana olevat yritykset löytyvä tapahtuman verkkosivuilta www.autokorjaamomessut.fi  Myynti jatkuu edelleen ja käyttöön otetaan nyt jo kolmas halli, johon sijoitetaan osastojen lisäksi myös uusi demoalue, jossa esitellään tulevaisuuden teknologiaa.  

”Tapahtuma-alueen Tietovarikolla yritykset kertovat uudesta teknologiasta ja digitaalisuuden lisääntymisestä korjaamoalalla. Tapahtumaan osallistuvat yritykset järjestävät valtaosan ohjelmasta, mutta olemme myös mukana rakentamassa ohjelmaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa”,  kertoo liiketoimintajohtaja Hannu Palmu  Suomen Autoteknillisestä Liitosta. ”Demoalueella esitellään uusia teknologioita. Tuomme sinne nähtäväksi esineitä ja palveluja, jotka eivät vielä ole tätä päivää, mutta vahvasti liittyvät tulevaisuuteen. Haluamme konkreettisesti esitellä alan ammattilaisille, mitä on tulossa ja mihin ollaan menossa. Ympäristöä havainnoivaan anturitekniikkaan on moni jo törmännyt ja nyt halutaan syventää ymmärrystä asiasta laajemminkin. Tätä tuomme varmasti muun muassa esille messuilla.”

Suomen Autoteknillinen Liitto järjestää myös jälkimarkkinoiden tulevaisuuteen liittyvän maksullisen seminaari päättäjille ja vaikuttajille perjantaina 9.11.2018.

Autokorjaamo-messut järjestää Messukeskus Suomen Autoteknillisen Liiton toimeksiannosta. Tapahtuman mediakumppani on Suomen Autolehti. Tapahtuma on perjantaina ja lauantaina 9.–10.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Alan ammattilaiset pääsevät Autokorjaamo-messuille veloituksetta.

Auto 2018 -tapahtuma järjestetään torstaista sunnuntaihin 8. – 11.11.2018 Messukeskuksessa. Yleisötapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Autotuojat- ja teollisuus ry:n kanssa. Auto-tapahtumaan Autokorjaamo-messujen kävijät pääsevät erikoishintaan 11 e/hlö (normaali lipun hinta ovelta 19 e, ennakkoon verkkokaupasta 16 e).