Kuljetus-Logistiikka: IVECO esillä kaasusta dieseliin

IVECO DailyIVECO esittelee kaikkiin tehtäviin sopivia kestäviä ratkaisujaan kevyissä ja keskiraskaissa sekä raskaissa hyötyajoneuvoissa. Erityisenä painopisteenä on Ivecon Natural Power -teknologia ja juuri lanseerattu uusi Daily.

IVECO julkistaa uuden Daily:n, joka tarjoaa täyden valikoiman ajoneuvoja kaikille teille ja käyttötarpeisiin. Uutuuksien joukossa on myös markkinoiden ensimmäinen kokonaismassaltaan 7-tonninen 4x4 -ajoneuvo, jonka hyötykuorma on jopa 4 300 kg.

IVECO osallistuu Kuljetus ja Logistiikka 2019 näyttelyyn Helsingin messukeskuksessa 9.–11.5.2019. IVECO keskittyy tämän vuoden näyttelyssä Natural Power -teknologialla varustettuihin raskaisiin hyötyajoneuvoihin ja juuri lanseerattuun Dailyyn.

Messuilla IVECO keskittyy myös kestävän kehityksen kuljetusmuotoihin.

  • - Uusi Daily 35S16A8 V 12m3 – Pakettiauto, yhdistettävyys ja kuljettajaa avustavia toimintoja
  • - Daily 55S18H 4x4 – Saatavissa jopa 7,0 versiona umpiautoina ja alustana
  • - Daily 35S18A8 V – Luxus matkailuauto Hi-Matic automaattivaihteistolla
  • - Eurocargo ML160E28FP– Täysilmajousitus, 16 ton, täydellinen suuren hyötykuorman auto kaupunkijakeluihin.
  • - Stralis AS440S46TX/P Natural Power – kuorma-auto, jossa on kaksi LNG-tankkia, 460 hv, 6x2 rekkaveturi
  • - Stralis AS440S46T/P Natural Power – kuorma-auto, jossa on yksi CNG ja yksi LNG-tankki, 460 hv, 4x2 rekkaveturi
  • - Stralis AS340X57/P X-WAY – Akselisto 3+1, 8x4 Tridem
  • - Trakker AT410T50/P – 10x4 pitkällä akselivälillä

Uusi Daily ensiesittelyssä

New Daily on segmenttinsä ensimmäinen ajoneuvo, joka noudattaa Euro 6D / Temp-päästöstandardeja, mikä tuo kestävyyden yhdessä suuremman tehon ja polttoainetalouden kanssa asiakkaiden kannattavuuden eduksi.

Hyötyajoneuvoalalla on ennennäkemättömiä muutoksia, jotka johtuvat megatrendeistä, kuten digitalisaatio, automaatio ja kuljettajaa helpottavat avustimet.

Maakaasu ja biokaasu

Kuljetusalalla on meneillään todellinen energiavallankumous, ja ala liikkuu kovaa vauhtia eteenpäin kasvavien ympäristöön ja ilmanlaatu paineiden alla. "IVECO kulkee tämän muutoksen etulinjassa kattavalla valikoimallamme vaihtoehtoisia voimanlähteitä, joiden tarjoamien teknologioiden avulla pystymme vastaamaan kaikkiin tarpeisiin. Lisäksi tehokkaat ja erittäin matalapäästöiset ratkaisumme uudistavat myös dieselteknologiaa".

Osastolla messukävijät voivat tutustua muun muassa hiljattain ”Sustainable Truck of the Year 2019” -palkinnon voittaneeseen IVECO Stralis NP 460 hv -malliin.
"Haluamme antaa selvän signaalin siitä, että olemme valmistautuneet ratkaisuihin, joilla nopeutamme vihreää muutosta. Painotamme muun muassa biokaasun pitkäaikaisia ympäristöhyötyjä. Biometaani voi vähentää typpidioksidipäästöjä yli 90 prosenttia, hiukkaspäästöjä 99 prosenttia ja hiilidioksidipäästöjä 95 prosenttia.
Tässä yhteydessä on sanottava, että kaasulla voidaan korvata dieselajoneuvot 1:1 jo nyt, mihin sähkö- tai vetykäyttöisillä ajoneuvoilla puolestaan on vielä pitkä matka".

 

LUE MYÖS: Uusi Iveco Daily esiteltiin Torinossa