Uutiset

Työkoneet

Konenäyttely työmaaympäristössä elokuussa

Länsi-Suomen suurin konealan näyttely, Länsirannikon Konepäivät, järjestetään jälleen 24.8.2019 Ulvilassa. Suosittu tapahtuma kokoaa yhteen maan suurimmat maanrakennus- ja metsäkonevalmistajat, koneyrittäjät ja muut alan tekijät. Konepäivien näyttelyalueena toimii MM-terminaalin metsään rajoittuva sora- / asfalttikenttä, missä koneet ovat esillä aidossa ympäristössä työmaalla.

Luvassa on mm. metsäkoneiden, maansiirtokoneiden ja hakkureiden työnäytöksiä sekä uutena tapahtumana mukana ajokonemestaruuskilpailu. Näyttely tarjoaa konealan ammattilaisille, opiskelijoille ja yleisölle kattavan katsauksen uusimmista metsäkone- a maanrakennuskonemalleista, viimeisimmästä tekniikasta sekä varaosa- ja huoltopuolen uutuuksista sekä mahdollisuuksista. Paikalla on myös lukuisia alan yrittäjille tärkeitä yhteistyökumppaneita kertomassa palveluistaan.

Verkostoitumismahdollisuudet ovat tapahtumassa loistavat. Näyttelyn juontaa legendaarinen näyttelyjuontaja Harri Pöntinen. Aiempien Länsirannikon Konepäivien perusteella paikalle odotetaan jälleen jopa tuhansia kävijöitä tutustumaan ja useita kymmeniä näytteilleasettajia kertomaan tuotteistaan ja palveluistaan. Kahdeksatta kertaa järjestettävän tapahtuman ensimmäiset kymmenet näyttelypaikat on jo ennakkomarkkinoinnin aikana varattu ja paikalle odotetaan uusiakin edustajia.

Edellisen kerran Konepäivät järjestettiin 3.10.2015 samassa paikassa. Satakunnan Koneyrittäjät on Koneyrittäjien liiton jäsenyhdistys. Koneyrittäjien liitto on 2500 energia-, maarakennusja metsäalan koneyrittäjän valtakunnallinen yrittäjä- ja työnantajajärjestö. Satakunnan Koneyrittäjät toivottavat kaikki tervetulleiksi tutustumaan Konepäiviin.

Länsirannikon Konepäivien Facebook-sivulle tästä.

Lue seuraavaksi