Uutiset

Työkoneet

Hakevuorelle PiiMegan toiminnanohjausjärjestelmä

Uusimaalla ja Päijät-Hämeessä toimiva energiapuun käsittelyyn ja puunkorjuuseen erikoistunut Hakevuori Oy valitsi PiiMega® ForestPro -toiminnanohjausjärjestelmän. Hakevuori toimii energiapuun hankinnassa, korjuussa, haketuksessa ja myynnissä sekä puunkorjuussa, -hankinnassa ja -kuljetuksessa. Yritys työllistää tänä päivänä noin 40 alan ammattilaista.

Hakevuoren kalusto koostuu kuljetuskaluston lisäksi erilaisista hakkureista, kaivukoneista, pyöräkuormaajista ja metsäkoneista. Hakevuori tulee hyödyntämään uutta järjestelmää muun muassa puunhankinnassa, haketuksessa sekä puuvarannon hallinnassa. PiiMega® ForestPro on tuotepohjainen modulaarinen järjestelmä, joka mahdollistaa asiakaskohtaiset toimintamallit.

PiiMegan liiketoimintajohtaja Antti Miettunen on innoissaan asiasta

”Hakevuori oy on erinomainen esimerkki PiiMega® ForestPro -järjestelmän joustavuudesta. Nyt toimitettava järjestelmä tarjoaa asiakkaalle perinteisen puukaupan rinnalle työkalut haketukseen ja hakkeen myyntiin esim. energiayhtiöille, jotka arvostavat erityisesti puun alkuperätietoja ja voimalaitostoimituksia valmiiksi oikeilla yksiköillä (MWh).”

”PiiMegan järjestelmässä puhutteli monipuolisuus, helppokäyttöisyys sekä laaja-alaiset raportointimahdollisuudet”, toteaa Hakevuoren hankintapäällikkö Anssi Korsström. PiiMega® ForestPro on Suomalaisen PiiMega oy:n kehittämä toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu metsäteollisuuden tarpeisiin. Järjestelmä on käytössä kymmenillä saha- ja puuteollisuuden yrityksillä Suomessa ja ulkomailla.

PiiMega® ForestPro – ohjelmisto mahdollistaa täysin sähköisen puukaupan sekä reaaliaikaisen korjuun ja kuljetuksen. Ohjelmistolla voidaan hallita kokonaisvaltaisesti myös energiapuun käsittely. PiiMegan järjestelmät kattavat koko tuotantoketjun toiminnot kannolta valmiiseen jalostettuun lopputuotteeseen asti.

Lue seuraavaksi