Uutiset

Työkoneet

ABAX ja Hitachi yhdistävät voimansa

ABAX ylpeänä ilmoittaa aloittavansa yhteistyön Hitachin kanssa helpottaakseen rakennuskonealan työkalujen hallintaa ja huoltoa.

Uusi yhteistyökumppanuus näiden kahden markkinajohtajan välillä yhdistää minikaivinkoneet Global e-Service -huoltopalveluun ja tuo uuden kokonaisvaltaisen palvelun rakennuskonealalle. Palvelu antaa koneiden ja työkalujen omistajille pääsyn niiden käyttötietoihin, mikä auttaa heitä lisäämään yrityksen tuottavuutta, parantamaan tehokkuutta ja maksimoimaan koneiden käyttöä sekä vähentämään juoksevia kuluja.

ABAXin toimitusjohtaja Morten Strand on erittäin innoissaan siitä, mitä lisäarvoa yhteistyö tuo niin ABAXille, Hitachille kuin molempien asiakkaille:

”Markkina-alamme johtava järjestelmä antaa meille mahdollisuuden tarjota uusia mahdollisuuksia ja luoda yhteisiä hyötyjä Hitachille sekä heidän jälleenmyyjilleen ja asiakkailleen. Hitachi on yksi johtavista rakennusalan laitevalmistajista. Uskon, että välillämme tulee olemaan pitkäaikainen ja tuottoisa yhteistyökumppanuus, joka tuo uusia liiketoimintamahdollisuuksia molemmille osapuolille.”

ABAX  katsoo, että yhteistyökumppanuus tarjoaa asiakkailleen vieläkin enemmän lisäarvoa. Paul Walsh, ABAX CTO, selittää:

”Kun avoin alustamme ulottuu entistä useammalle laitevalmistajalle, me keskitymme tuomaan entistä enemmän arvoa jälleenmyyjille sekä loppukäyttäjille rakennuskonealalla.”

Ohjelmisto on saatavana kaikkiin nykyisiin Hitachin mini- ja compact-koneille. Valtuutettu Euroopan Hitachi-jälleenmyyjäverkosto voi myös jälkiasentaa sen aiempien sukupolvien malleihin.

Manager Business Development Hitachi Construction Machinery Europe, Tom van Wijlandt, kommentoi:

”Nyt koko Hitachi-kaivinkoneiden valikoima on saatavana ainutlaatuisella etävalvontajärjestelmällä. Niin kauan kuin sillä on Hitachi-sarjanumero, se löytyy Global e-Service -palvelusta. Odotamme innolla, että pääsemme laajentamaan tarjontaamme ja yhteistyötä ABAXin kanssa.”

Lue seuraavaksi