Uutiset

Työkoneet

PMC Hydraulics keskittää letkuasennelmatuotantonsa Tampereelle

Hydrauliikan kansainvälinen palvelutarjoaja PMC Hydraulics keskittää globaalisti letkuasennelmatuotantonsa Tampereen yksikköön ja investoi samalla tuotannon automatisointiin. Keskittämisen avulla pyritään tehostamaan tuotantoa ja vastaamaan tuotannon kasvutavoitteisiin. Letkuasennelmatuotanto valmistaa hydrauliikkaletkuja liikkuvan kaluston, kuten metsäkoneiden sekä teollisuus- ja marine-sovellusten käyttöön.

Keskittäminen ja investoinnit ovat osa PMC Hydraulicsin uudelleenjärjestelyä. PMC Hydraulicsin Suomen tuotantolaitokset ja varastot ovat tähän saakka sijainneet Vantaalla, Tampereella ja Lempäälässä. Nyt yksiköt yhdistetään ja ne siirtyvät uusiin tiloihin Tampereella, jonne investoinnitkin tehdään. Uudessa toimipisteessä tulevat sijaitsemaan PMC Hydraulicsin letkuasennelmatuotannon lisäksi Engineering Center, venttiiliryhmäkokoonpano ja varasto.

–”Siirrämme nyt kolme varastoa yhteen. Edustamiemme maailman johtavien valmistajien komponentteja tullaan varastoimaan Tampereella. Se hyödyttää asiakaitamme takaamalla toimitusvarmuuden ja on toki merkittävä asia myös alueellisesti. Tarkoituksena on investoida tietotaitoon ja hydrauliikan tekniseen osaamiseen, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja parantamaan asiakaspalvelua”, toteaa PMC Hydraulics -konsernin myyntijohtaja Jussi Ijäs.

PMC Hydraulicsin tavoitteena on olla vahva toimija Pohjoismaissa. Investoinnit ja toimintojen järjestelyt ovat osa tätä strategiaa.

–”Haluamme pysyä ketterinä ja palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin paikallisesti ja globaalisti. Meillä on Suomessa vahvat hydrauliikkaosaamisen perinteet. On hienoa, että pystymme takaamaan parhaimman mahdollisen tietotaidon myös tulevaisuudessa”, sanoo Ijäs.

Osana uudelleenjärjestelyä aiemmin Lempäälässä sijainnut koneikkokokoonpano keskitetään PMC Hydraulicsin Puolan Szczecinissä sijaitsevaan yksikköön, johon on myös investoitu viime vuosina merkittävästi. Tampereelle tulevassa Engineering Centerissä tehdään paikallista tuotekehitystä ja testausta ja Puolan yksikössä kokoonpanoa.

PMC Hydraulics toteuttaa investoinnit ja uudelleenjärjestelyt tämän vuoden aikana.

http://www.pmchydraulics.se/fi/Our-Operations/FINLAND/PMC-Hydraulics-Oy/

Lue seuraavaksi