Uutiset

Kuljetuskalusto

MAN-varaosatakuu laajentui

Kahden vuoden takuu on voimassa kaikille korjauksille, jotka on tehty MAN-huoltokorjaamoilla 2017 alkaen, sisältäen ne korjaukset missä MAN Genuine Parts® -varaosia, MAN Genuine Parts Ecoline® -vaihto-osia tai MAN Genuine Accessories® -varusteita on asennettu.

MAN Genuine Parts – MAN-alkuperäisosat

MAN-alkuperäisosat ovat valmistettu ja testattu tiukkojen laatustandardien mukaan ja ovat siten korkealaatuisia, luotettavia ja kustannustehokkaita. Varaosien saatavuus on myös erittäin nopeaa, joka korostaa MAN-varaosahuollon tehokkuutta. MAN-huoltokorjaamoilla on keskimäärin yli 8 000 välittömästi saatavilla olevaa alkuperäisvaraosaa. Näin seisokkiaika jää vaurion sattuessa mahdollisimman lyhyeksi. Alkuperäisvaraosat kattavat myös vanhemmat mallit ja erikoisajoneuvot. Erikoisosista, jotka eivät ole välittömästi saatavilla, noin 95 % toimitetaan MAN-huoltokorjaamoille yhdessä yössä MAN-keskusvarastosta.

MAN Genuine Parts ecoline

MAN Genuine Parts ecoline -varaosat ovat vaihto-osia, jotka ovat täysin uudelleenvalmistettu MAN-alkuperäisvaraosien standardien mukaan MANilla, alkuperäisen valmistajan (OES) tai ulkopuolisen kumppanin toimesta. Kattava uudelleenvalmistusprosessi takaa MAN Genuine Parts ecoline -tuotteille saman korkean laadun kuin MAN-alkuperäisvaraosalle. Prosessi takaa erityisesti vanhempien ajoneuvojen ylläpidon ja markkina-arvon säilymisen. Kuten uudet MAN-alkuperäisvaraosat, MAN Genuine Parts ecoline -varaosat ovat saatavilla kaikista MAN-huoltokorjaamoilta ja niillä on sama uusi kahden vuoden varaosatakuu.

Salzgitter on MAN-varaosalogistiikan keskus

MANin tehdas Salzgitterissä on varaosalogistiikan pääpaikka. Salzgitterin varaosakeskuksen kolmas laajennus valmistui toukokuussa 2016. Laajennuksen myötä Salzgitteriin saatiin 60 000 m2 lisää varastotilaa, kokonaisvarastotilan kasvaessa 172 000 m2. Osana MANin tuotantoverkoston uudelleenorganisointia varaosakeskus siirrettiin kokonaisuudessaan Dachausta Saltzitteriin. Tuotantoprosessien sujuvuuden takaamiseksi siirto toteutettiin osissa. Laajennuksen myötä Salzgitterin logistiikkakeskuksesta tuli MAN-varaosalogistiikan ainoa keskusvarasto. Keskittäminen vähentää merkittävästi logistiikkaprosessin monimutkaisuutta ja tekee mahdolliseksi MAN-varaosalogistiikan optimoinnin myös tulevaisuudessa.

Lue seuraavaksi