Konekeskolta kiinteistötraktoreita Pietarhoviin

Uutinen julkaistu 31.07.2009

Konekesko Oy osallistui tänä keväänä avoimeen viiden kiinteistötraktorin tarjouskilpailuun Venäjän kuuluisampaan turistikohteeseen Pietarhoviin ja voitti kilpailun. Asiakkaan vaatimukset niin teknologian ja laadun suhteen oli asetettu korkealle. Pietarhovilla on jo vuosien hyvät kokemukset Kubotan ympäristönhoitoon tarkoitettujen koneiden tehokkuudesta ja korkeasta laadusta. Koneet luovutettiin asiakkaalle kesäkuun lopussa.

Pietarhovi on kansainvälisesti kuuluisa Venäjän Tsaarien kesäpalatsi Suomenlahden rannalla. Pietari Suuri perusti kesäpalatsin vuonna 1714 ja se on siitä lähtien herättänyt ihastusta koko maailmassa. Pietarhovi koostuu useista palatseista, puistoista ja puutarhoista kauniine suihkulähteineen. Alueella toimii 11 museota ja kesäpalatsi muodostaa 600 hehtaarin alueen.

Konekesko Oy toimii viidessä eri maassa. Konekesko Pietarissa on sen tytäryhtiö. Pietarin liiketoiminnot on keskitetty Kirovskin teollisuusalueella toimivan K-raudan yhteyteen. Konekesko tarjoaa asiakkailleen konekaupan palveluja konemyynnin, varaosatoimintojen ja huollon osa-alueilla.

Lisätietoja Pietarhovista:

Olli Päiviö


Liittyvät aiheet