Uutiset

Työkoneet

Jalas Heavy Duty -malliston turvajalkineet

Ejendals tuo markkinoille uuden Jalas Heavy Duty -malliston joka on suunniteltu yhteistyössä haastavissa oloissa työskentelevien ammattilaisten kanssa. Tuotekehityksen tuloksena luotiin kestävä ja laadukas mallisto, jossa yhdistyvät mukavuus ja turvallisuus.

Helppokäyttöinen ja nopea BOA-kiinnitysmekanismi, BALANCE-ulkopohja varmistaa kunnon pidon

Kaikissa kolmessa Jalas Heavy Duty -mallissa on teräksinen naulaanastumissuoja sekä öljyä ja kuumuutta kestävä pitävä pohja. Jalkineiden pinta on kulutuksen kestävää PU-pinnoitettua nahkaa, joka on helppo pitää puhtaana.

Malliston jalkineista Heavy Duty 1268 ja 1278 -malleissa on BOA-kiinnitysmekanismi takaamassa hyvän istuvuuden. Muovipinnoitetut teräsvaijerit kiristetään pikakiinnittimellä, jalkineet saa kiristettyä ihanteelliselle tasolle nopeasti ja helposti.

Heavy Duty -sarjan malleissa 1258, 1268 ja 1278 on BALANCE-ulkopohja. Nitriilikumista valmistettu pohja on öljyn- ja kuumuudenkestävä sekä antistaattinen. Pohjan kuviointi pienentää liukastumisen riskiä entisestään: urat johtavat öljyn, veden ja lian pois kengän alta.

”Turvajalkineissa käyttämämme innovaatiot, kuten BOA-kiinnitysmekanismi, BALANCE-pohja ja polyuretaani kärkisuoja lisäävät kenkien kestävyyttä ja käyttömukavuutta. Mallisto on tutkimus- ja tuotekehitystiimimme kymmenien testien tulos: halusimme varmistaa, että turvajalkineemme ovat parhaat mahdolliset raskaimpien töiden ammattilaisille”, tuotepäällikkö Juho Järvinen kertoo.

Lue seuraavaksi