Uutiset

Kuljetuskalusto

Helsingin Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut starttaa

Helsingin Kuljetus-Logistiikka 2019 -messujen suunnittelu on käynnistynyt. Suurtapahtuma järjestetään 9. – 11.5.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman käytössä ovat kaikki Messukeskuksen viisi hallia ja laaja ulkoalue. Tapahtuma järjestetään nyt 11. kertaa Messukeskuksessa.

Arkistokuva vuoden 2015 messuilta – Messukeskus kuvapankki

Messukeskus järjestää Kuljetus Logistiikka 2019 -messut yhteistyössä Autotuojat ja -teollisuus ry:n, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n ja Teknologiateollisuuden perävaunut ja päällirakenteet toimialaryhmän kanssa. Tapahtuma järjestettiin edellisen kerran vuonna 2015.

”Alalla on neljän vuoden aikana tapahtunut paljon muutoksia ja nyt on selkeästä tarvetta pääkaupunkiseudulla järjestettävälle kuljetus- ja logistiikka-alan ammattitapahtumalle, jonne tullaan tutustumaan uutuuksiin ja kuulemaan ajankohtaisia asioita.  Esille tulee varmasti nousemaan muun muassa käyttövoimaverotus, työvoimapula, autonomiset autot sekä uudet teknologiat ja realismi niiden käytössä”, kertoo tapahtuman kehitysryhmän puheenjohtaja Teppo Mikkola, joka on  Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n hallituksen puheenjohtaja. ”Odotamme innolla tapahtumaa.”

”Meillä on vuosi aikaa järjestää yhdessä upea kuljetus- ja logistiikka-alan suurtapahtuma. Keräämme nyt alan yrityksiltä ideoita ja ehdotuksia siitä, miten voisimme kehittää tapahtumaa. Messut on taas laaja katsaus alan uutuuksista ja kehityksestä. Alan ammattilaisille tarjotaan verkostoitumispaikka ja paljon tuhtia tietoa, jolla pidetään ammattitaitoa yllä. Viime kerralla messuilla oli ensimmäistä kertaa omana kokonaisuutenaan älylogistiikka ja se tulee varmasti näkymään ensi vuoden messuilla entistä vahvempana”, kertoo tapahtumasta vastaava myyntiryhmäpäällikkö Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Kuljetus-Logistiikka 2019 -messujen näyttelytilan myynti on alkanut. Mitä aikaisemmin messuille ilmoittautuu, sitä paremmin voi vaikuttaa osaston sijaintiin”, vinkkaa Kantola.  

Lue seuraavaksi