Uutiset

Työkoneet

Hardox In My Body – verkostoon lisäystä

SSAB:n Hardox in My Body™ -verkosto laajenee myös Pohjois-Suomeen, kun rovaniemeläinen kaivinkonelisälaitteiden valmistaja AK-Kauhat liittyy brändiohjelmaan. AK-Kauhat käyttää kauhoissaan pääasiallisesti Hardox®-kulutuslevyä ylivoimaisen kestävyyden saavuttamiseksi. Kulutusteräksen käyttäminen kauhan kaikissa komponenteissa mahdollistaa pidemmän käyttöiän ja suuremman hyötykuorman.  AK-Kauhat on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava pohjoissuomalainen korkealaatuisten kauhojen valmistaja.

”Haluamme optimoida valmistamiemme kauhojen suorituskyvyn ja tuottavuuden, jonka vuoksi olemme jo pitkään luottaneet Hardox-teräksen kulutuskestävyyteen. Tämän vuoksi Hardox In My Body -verkostoon liittyminen on meille luonnollinen askel liiketoimintamme kehittämiseksi ja kasvattamiseksi”, sanoo AK-Kauhojen myynnistä ja valmistuksesta vastaava Sami Koivuranta.

”AK-kauhat palvelee vaativia asiakkaita mm. kaivossektorilla. Hardox In My Body – hyväksyntä on laadun merkki, joka kertoo tuotteessa käytettyjen materiaalien kulutuskestävyydestä ankarissa olosuhteissa”, kertoo Teija Larikka SSAB Special Steels – divisioonan myynnistä.

Hardox In My Body -ohjelmaan voi liittyä yritys omalla tuotteellaan, kun tuotteen pääkomponentit on valmistettu Hardox-teräksestä. Tyypillisesti tällaisia käyttökohteita ovat kovalle kulutukselle altistuvat osat koneissa ja laitteissa. Perinteisesti Hardox-terästä on käytetty maanrakennuslaitteissa, mutta materiaalin hyödyt on nykyään valjastettu monen eri toimialan käyttöön.

Lue seuraavaksi