Uutiset

Työkoneet

Delete vahvistaa asemiaan

Ympäristöpalveluyhtiö Delete on ostanut teollisuuspuhdistus- ja viemäripalveluyhtiöt Uudenmaan Erikoispuhdistus Oy:n ja T&K Karppanen Oy:n sekä Kaivopumppu M Kulmala Oy:n tytäryhtiöineen. Myyjänä toimi Porvoon Huoltomiehet Oy. Yritysoston myötä Delete vahvistaa strategiansa mukaisesti asemaansa Pohjoismaiden johtavana ympäristöpalveluiden tarjoajana. 

”Deleten strategisena tavoitteena on olla asiakkaidemme ensisijainen valinta ympäristöpalveluiden tuottajaksi Pohjoismaissa. Yritysosto tukee kasvutavoitteitamme erityisesti pohjoismaisena, johtavana teollisuuspuhdistuksen ja viemäripalveluiden tuottajana sekä ympäristöpalveluyhtiönä. Yritysoston myötä resurssimme teollisuuspuhdistuksessa ovat nyt merkittävät myös pohjoismaisella tasolla”, toteaa Delete-konsernin toimitusjohtaja Jussi Niemelä.

Delete on laajentunut Suomessa ja Ruotsissa jo yli 30 yritysoston ja orgaanisen kasvun ansiosta johtavaksi ympäristöpalvelujen tarjoajaksi. Nyt toteutunut yritysosto on yksi Deleten historian suurimmista teollisuuspuhdistusta vahvistavista ostoista. Järjestelyn myötä Deleteen siirtyy 120 teollisuuspuhdistuksen ja viemäripalveluiden ammattilaista. Ostettujen yhtiöiden arvioitu liikevaihto vuodelle 2017 on lähes 20 miljoonaa euroa ja kannattavuus hyvällä tasolla. Osapuolet ovat sopineet, että kauppasummaa ei julkaista.

Uudenmaan Erikoispuhdistus Oy:n ja T&K Karppanen Oy:n tukevat erityisesti Deleten teollisuuspuhdistuksen palvelutarjoamaa, joka laajenee ja vahvistuu entisestään yritysoston myötä.   Pirkanmaalla toimivan Kaivopumppu M Kulmala Oy puolestaan tuo Deletelle vahvan alueellisen aseman viemäripalveluissa ja kattavan viemäripalveluihin soveltuvan kaluston ja osaamisen Pirkanmaalle, jossa rakentamisen tulevaisuudennäkymät ovat kasvavat ja positiiviset.

Operatiivisten- ja integraatiotoimenpiteiden suunnittelutyö on käynnistetty ja ostetut yhtiöt siirtyvät integraatioprosessin myötä osaksi Deleteä.

Lue seuraavaksi